Noen bør skånes…

25 03 2008

…fra seg selv

Er det noe jeg elsker, så er det e-poster fra sinte menn (og damer). I dag fikk jeg denne mailen, som var sendt på måfå til diverse etater og politiske organer, med håp om å treffe rett til slutt:

Noe så _UKRISTELIG_ som Høyre! Og dere SIER endatil at dere er basert på et _KRISTENT_ verdigrunnlag! Tenk på det _UKRISTELIGE_ og _FÆLE_ møtet dere hadde ihøst, i Høyres Hus; «Religionen i dagens samfunn/politikk», hvor det _IKKE_ var _EN ENESTE_ _KRISTEN_ innleder eller deltager, utenom meg selv! Kristne medlemmer hadde jo dessuten faktisk både ringt dere og epostet dere om hvorfor dere IKKE hadde NOEN _KRISTNE_ innledere!, og fikk ikke engang svar! Og allikevel holdt/holder dere fast på at dere har basert deres politikk på KRISTENDOMMEN! Dere som har vært FOR at barna skal begynne på skolen allerede fra de er 6 år, er FOR åpne butikker søndager, har både FOSS OG LAE, som er homofile!; _BIBELEN_ sier _KLART_ at MENN SKAL _IKKE_ LIGGE MED MENN, OG ALTSÅ… HELLER IKKE KVINNER MED KVINNER! De _VET_ at de bryter _BIBELEN_, men _BRYR_ SEG _IKKE_, OG _VIL_ IKKE BRY SEG HELLER, MEN BARE GÅ… SINE EGNE VEIER! Slikt er det _STRENG STRAFF_ for! Det spiller INGEN ROLLE hva et menneske mener! Det er _BIBELEN_ OG _GUDS ORD_ som gjelder! Uten diskusjon!


Og senere la h*n til i en ny e-post:

Det er jo dessuten helt bakvendt at man snakker om Å FORKORTE arbeidsDAGEN til 6 timer, og har LØRDAGSFRI, men skal arbeide SØNDAGER! Dessuten er butikkene nu så TIL DE GRADER _LENGE_ åpent hverdagene, at det SLETT _IKKE_ er nødvendig å handle en søndag!


Med vedlegget:

AD: SØNDAGSÅPNE BUTIKKER, OG BUTIKKER SOM HOLDER ÅPENT I DE KRISTNE HØYTIDENE

Kan du/dere i Kr.F vennligst få gjort noe med dette? Snarest mulig! Man kommer over stadig flere butikker som holder åpent både søndager og i de kristne høytidene, og det er ikke butikker som er for/som kiosker å regne, eller under 100 m2! Det er høyst ordinære butikker og med ditto vareutvalg, og både med norske eiere, og/men i særdeleshet utenlandske, særlig muslimer!

Skal utlendingene bo her, får de følge norske skikker og regler! De nyder godt av de gode forholdene vår KRISTNE kultur har gitt, og er kommet hit HØYST FRIVILLIG!, og har jo faktisk TRUET seg inn!, efterat de først har RASERT sine egne land! INGEN har BEDT dem hit! Også de norske, som ikke vil følge norske regler, har å te/endre seg!, for også DE nyder godt av det samfunnet som følger med vår KRISTNE kultur!, og/så de får jamen respektere oss KRISTNE!

Det er ikke rart en sekulær liten pike blir skeptisk til kristne…

Reklamer

Handlinger

Informasjon

13 responses

25 03 2008
Fredrik Mellem

Amen!

25 03 2008
organa

Hihi! *henter popcornbøtta*

25 03 2008
Delirium~

O ja! På jobben min får vi til stadighet inn slike sinte brev fra meget opprørte kristne mennesker med en forkjærlighet for caps lock. De er gjerne sendt midt på natten også. I det siste har de vært mest opprørte over kjønnsnøytral ekteskapslov som er satans verk må vites… *sukk*

Lurer på om disse menneskene er klar over hvor lite seriøst vi tar dem og hvor ekstremt høyt vi gapskratter når vi leser e-postene deres høyt for hverandre …. ;o)

25 03 2008
Heidi Fleiss

Eller at noen legger dem ut på bloggene sine? 😛
Jeg fikk lyst til å skrive et mer utfyllende innlegg, men tenkte at dere skulle få fordøye denne først… Men så så jeg jo at det er guds ord som teller, og ikke mine, så da er det jo ikke noe å diskutere!

25 03 2008
frikke

OMG!! ?
Milde himmel – dette var da voldsomt.
Hvorfor være så sint?

husker selv slike hatbrev og hattelefoner fra en tid jeg satt og jobbet i kunderservice i banken, dog uten så religiøst innhold – mer av den helt andre lavmålssorten. Vi hang opp brevene i kaffekroken og lo oss fordervet. Ikke visste de hvor mye de underholdt oss. Var nesten verdt drittjobben.

25 03 2008
boblerommet

Jeg har vært telefonselger… sier en del..

26 03 2008
vaarloek

ågud … jeg kan ikke annet enn å himle med øynene. stakkars menneske som har så mye å irritere seg over i hverdagen! også slike store og viktige spørsmål som andre menneskers kjærlighetsliv og åpningstider på butikker! det er jaggu meg hardt å leve i dette landet, gitt.

26 03 2008
vaarloek

og det er alltid fint med sånne småborgerlige, kristne, dobbeltmoralske, skinnhellige og totalt ukristelige (når alt kommer til alt er det nettopp det de er) mennesker – de kan i alle fall bidra til at vi andre får noe å le av?

26 03 2008
vaarloek

(ddet ser ut som jeg motsier meg selv her. putt et par gåseøyne rundt «kristne», så ser det straks litt bedre ut. takk for meg – fred ut)

26 03 2008
Heidi Fleiss

Hva, mener du at det er en småting at folk kan kjøpe poteter mens Jesus hang på korset for 2000 år siden?!?! Makan!

26 03 2008
Stjernesøkeren

Sinte sinte kristentroll 😀

26 03 2008
lothiane

Hi hi, får håpe vedkommende ikke googler sin egen tekst. 😛

Du har i hvert fall underholdning på jobben! Og jeg får underholdningen rett hjem fordi du er så snill og deler. Tusen takk! 🙂

26 03 2008
tonita

Vi er mange som er heldige som slipper å motta slikt på e-post til daglig.
*fryser på ryggen*

– men har det ellers aldeles ypperlig ved middelhavets bredd – der det er sol men ikke særlig varmt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s
%d bloggere like this: